TELEFON 0720 338 795
PROGRAM

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

ADRESĂ

Str. Sfinții Apostoli Nr. 1, Popeşti Leordeni

Author
Ecorecycling Environment

Servicii de Proiectare

În vederea unui consens general în ceea ce privește execuția unei contrucții (indiferent de destinația acesteia) societatea noastră oferă servicii integrate de proiectare – arhitectură, structură și instalații.

Tot în acest domeniu asigurăm consultanță integrată în ceea ce privește toate demersurile legale până la obținerea autorizației de construire.

Cere acum oferta

Servicii de Proiectare - Structură

Oferim servicii de proiectare pentru toate tipurile de construcții, structuri (clădiri de locuit, clădiri social-culturale (centre sociale, învățământ, sănătate, sport, clădiri administrative), centre comerciale, clădiri industriale (hale, depozite), clădiri agrozootehnice (adăposturi pentru animale, depozite de produse agricole, clădiri pentru transportul călătorilor) etc.

Proiectarea este realizată de arhitecți și ingineri cu experiență bogată în proiectare, aplicând concepte moderne, utilizând programe moderne de calcul avansat și respectând codurile de proiectare în vigoare la data contractării serviciilor de proiectare.

De ce să ne alegi pe noi?

Soluțiile de proiectare sunt agrementate de experți tehnici . Calitatea proiectării este asigurată de verificatorii de proiecte atestați.

Câteva din serviciile oferite în domeniul proiectării:

  • Proiectarea structurilor din beton armat
  • Proiectarea structurilor metalice
  • Proiectarea structurilor din zidărie
  • Proiectarea structurilor din lemn
  • Proiectarea structurilor din beton precomprimat cu armături preîntinse sau postîntinse
  • Proiectarea structurilor din beton cu armatură rigidă (BAR);
Soluții Optime

Soluții Optime

Sisteme de cofraj și schelă optimizate în concordanță cu specificacitatea proiectului, precum și liste de materiale necesare

Suport Tehnic

Suport Tehnic

Suport tehnic și project-management continuu din partea specialiștilor noștri chiar și direct pe șantier

Planificare Fiabilă

Planificare Fiabilă

Prin reglementări conforme sistemelor utilizate sau calcule statice

Procesul

Ne implicăm în proiectare din faza de concept, ca să optimizăm dispunerea și dimensionarea tuturor elementelor care decurg din cerințele beneficiarilor.
Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar și soluții de consolidare ale structurilor existente.
Asiguram și urmărirea proiectelor în șantier, pentru verificarea implementării corecte a soluțiilor din proiect.