TELEFON 0720 338 795
PROGRAM

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

ADRESĂ

Str. Sfinții Apostoli Nr. 1, Popeşti Leordeni

Ecorecycling Environment

Construcții Industriale

Un segment aparte al construcțiilor din ziua de astăzi este reprezentat de către gama de construcții industriale. Acestea sunt deosebit de importante pentru activitatea industrială deoarece în cadrul lor se desfășoară în general majoritatea proceselor de producție.

Cere Oferta Personalizată
Author

Construcții Industriale de Calitate

Deoarece vorbim despre construcții cu dimensiuni foarte mari, în mod implicit putem afirma faptul că și sarcinile vor fi proporționale cu acestea. Construcțiile industriale trebuie să respecte anumite condiționări care țin tocmai de aceste solicitări, iar în acest sens un aport considerabil va putea fi adus nu doar de normative și standarde ci și de firma de construcții cu care lucrezi.

Noi, cei de la Ecorecycling credem în dezvoltarea segmentului industrial de orice fel și tocmai de aceea oferim servicii de calitate în ceea ce privește construirea acestora.

De ce să ne alegi pe noi?

Având ca principal obiectiv livrarea unor constructii de calitate, Ecorecycling Environment și-a propus să abordeze într-o manieră profesională toate etapele proiectelor demarate.

Serviciile noastre în domeniul construcțiilor industriale acoperă următoarele zone:

  • Fabrici de Producție
  • Showroom-uri
  • Silozuri
  • Hale și Depozite Industriale
  • Hale de Producție
  • Hale Frigorifice
Soluții Personalizate

Soluții Personalizate

Oferim soluții personalizate pentru construcții industriale indiferent de domeniul în care activați

Flexibilitate

Flexibilitate

Suntem flexibili când vine vorba de construcții și luam în considerare fiecare propunere primită.

Procesul

Construcțiile industriale sunt și vor fi întotdeauna un segment de maxim interes în zona construcțiilor.Fiecare construcție industrială reprezintă pentru noi o provocare și în consecință noi o tratăm cu respectul și importanța cuvenită.
Fiecare lucrare pe care o ofertăm într-un mod corect și realist este realizată cu ajutorul echipelor noastre specializate, iar etapele de lucru sunt coordonate de către inginerii noștri cu ample cunostințe în domeniul construcțiilor de orice tip, fie ca vorbim despre construcții civile, industriale sau agricole, ori clădiri cu funcționalitate specială.