TELEFON 0720 338 795
PROGRAM

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

ADRESĂ

Str. Sfinții Apostoli Nr. 1, Popeşti Leordeni

Author
Ecorecycling Environment

Construcții Civile

Am dobândit experiența și profesionalismul în construirea unor proiecte care respectă cele mai înalte standarde.

Rolul construcției în general urmărește crearea unui mediu artificial, cu condiții optime pentru satisfacearea utilizatorilor, fie ca se referă la construcții rezidențiale, construții cu destinație turistică, spații comerciale sau de altă natură.

Cere Oferta Personalizată

Construcții Civile la cele mai înalte standarde

Noi, cei de la Ecorecycling căutăm întotdeauna să oferim cele mai bune soluții, astfel încat să fiți mai mult decât multumit de rezultatul final.

Construim orice tip de imobil, pe orice tip de structură. Cunoaștem importanța materialelor de construcții și știm ce anume se pretează cel mai bine în cazul fiecărei structuri. Arhitectura și rezistența joacă un rol foarte important în ceea ce privește clădirile și tocmai de aceea noi suntem la curent cu acest lucru. Betonul, metalul, zidăria sau lemnul sunt uneltele noastre de lucru. Noi știm să le punem în valoare astfel încât rezultatul final să fie cu adevarat o operă.

De ce să ne alegi pe noi?

Profesionalismul și capacitatea noastră de adaptare ne permit să obținem rezultate remarcabile indiferent că ne referim la case de locuit, construcții cu destinație turistică, construcții birouri sau spații pretabile activitatiilor comerciale.

În această categorie sunt incluse, fără a se limita:

  • Lucrări de Constrcuții Integrale Generale
Soluții Personalizate

Soluții Personalizate

Oferim soluții personalizate pentru orice tip de construcții civile.

Garanție Contractuală

Garanție Contractuală

Oferim garanție contractuală pentru orice construcție civilă realizată.

Certificare ISO

Certificare ISO

Ecorecycling Environment benefeciază de sistem de management al calității și mediului.

Procesul

Nu în ultimul rând, când alegem să ne implicăm într-un proiect, vă asigurăm că analizăm cu grijă detaliile ce țin de aspect sau durabilitate indiferent că sunteți interesat de finisaje (tencuieli, placări ceramice, parchet, șeminee, sisteme moderne de încălzire, pereți din gips-carton sau amenajări ale spațiilor de joacă), mansardări sau tratamante profesionale ale suprafețelor diverse termohidroizolare (antimucegai, impermeablizare, etc).

În plus, puteți fi siguri că specialiștii nostri folosesc doar materiale de calitate și au acces la cele mai actuale echipamente și utilaje profesionale.