TELEFON 0720 338 795
PROGRAM

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

ADRESĂ

Str. Sfinții Apostoli Nr. 1, Popeşti Leordeni

Ecorecycling Environment

Consolidări și Renovări

Orice construcție își păstreaza sau își crește valoarea în timp prin procedee/ metode de conservare, consolidare sau renovare destinate soluționării unor probleme de structură sau aspect, determinate de diferitele grade de uzură care pot reprezenta un pericol pentru locatari. Altfel spus, este recomandat ca după o perioadă, calculată în funcție de anumiți factori, construcțiile să beneficieze de renovări sau consolidări.

Contactează-ne acum
Author

Partenerii dvs. în cosolidări și renovări

Ecorecycling Environment are experiență profesională în consolidarea caselor, construcții indiferent de destinație sau terenurilor de fundare. Asigurăm servicii profesionale pentru orice tip de consolidare: consolidări case, consolidări și construcții de orice fel.

Pentru ca lucrarile să se desfasoare într-un mod profesional și să fie rezistente, societatea noastră folosește utilaje moderne și materiale de calitate. Astfel, consolidările realizate vor rezista în timp și vor fi sigure.

De ce să ne alegeți pe noi?

Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism și respectarea termenilor contractuali de incepere și finalizare a lucrărilor de renovare sau consolidare.

Serviciile noastre în domeniul consolidărilor și renovărilor acoperă următoarele zone:

  • Renovari & Consolidări Case
  • Renovări Interioare și Renovări Exterioare.
  • Renovări Apartamente
  • Consolidări Cladiri și Construcții de orice fel.
  • Consolidări Fundații & Poduri
Calitate - Preț

Calitate - Preț

Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră și oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru astfel de proiecte.

Calitate Ireproșabilă

Calitate Ireproșabilă

Punem la dispoziția clienților noștri, servicii de o calitate ireproșabilă realizate cu cele mai moderne utilaje.

Standarde Înalte

Standarde Înalte

Echipamante și tehnologii care ne permit să atingem cele mai înalte standarde din domeniul construcțiilor.

Renovări

Proiectele de renovări presupun un aspect reinventat și complet nou pentru construcția dumneavoastră. Noi vă putem reîmprospăta orice tip de construcție, realizând renovări de case și alte construcții. Renovările cuprind atât lucrările desfășurate pentru interior, cât și exterior. Contactați-ne pentru a vă comunica oferta de preț, în funcție de spațiul ce necesită renovare sau reparație. Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră și oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru astfel de proiecte.